Showing 1–12 of 48 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Anthony Платнена салвета

498 ден
 • Димензии: 47 x 47
 • 100% памук
 • Се перат на 60 степени
 • Лесно се комбинираат

Astoria Платнени салвети

990 ден
 • Димензии: 50 cm x 50 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 60 степени

Astoria Чаршаф

4.790 ден
 • Димензии: 170cm (дијаметар
 • Материјал: 100% памук
 • Боја: гранит
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Astoria Чаршаф

5.690 ден
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 60 степени
 • Димензии: 150 cm x 200 cm
New
Затвори

Astoria Чаршаф

4.790 ден
 • Дијаметар: 170 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 60 степени

Bianca Чаршаф

1.490 ден1.990 ден
 
 • Материјал: 100%  памук
 • Се пере на 60 степени
New
Затвори

Bistro Alvor Чаршаф

1.690 ден1.845 ден
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 30 степени
New
Затвори

Bistro Madeira Чаршаф

2.390 ден
 • Димензии: 50 cm x 140 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира

Bistro Mallorca Чаршаф

1.990 ден
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 30 степени
 • Димензии: 90 cm x 90 cm
Затвори

Colourful Spring – декоративен чаршаф за маса

2.890 ден
Материјал на изработка: 70 % памук, 30 % полиестер Димензии: 143 cm x 49 cm
New
Затвори

Daisy Чаршаф

4.990 ден
Димензии: 50 cm x 140 cm Материјал: 100% памук Боја: сребрена Се пере на 60 степени Лесно се комбинира
New
Затвори

Darwen Чаршаф

1.690 ден9.900 ден
 • Димензии: 35cm х 100cm; 45cm х 140cm; 150cm х 250cm
 • Материјал: 100% полиестер
 • Боја: магловите зелена
 • Се пере на 30 степени
 • Лесно се комбинира