Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Amazonia – вазна

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Висина: 29 cm
Затвори

Amazonia – длабок сад

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 700 ml

Amazonia – овален сад

9.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
 • Димензии: 38 cm x 22 cm
Затвори

Amazonia – овален сад

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1300 ml
 • Димензии: 30 cm x 18 cm
Затвори

Amazonia – сад за млеко

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 220 ml
Затвори

Amazonia – сад за салати

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 21 cm дијаметар
Затвори

Amazonia – тацна за шолја за кафе

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 17 cm x 40 cm
Затвори

Amazonia – чинија

7.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 cm x 35 cm

Amazonia – чинија за сервирање

6.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 44 cm x 23 cm
Затвори

Amazonia – чинија за сервирање

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 35 cm x 18 cm

Amazonia – чинија за сервирање

18.560 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1558 ml
 • Димензија: 47 cm x 38 cm

Amazonia – шолја

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml