La Divina

Filters
Done
 • 3.790 ден

  Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло надополнето со бело вино е грациозно и суптилно елегантно. Служете вино во ваш стил. Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 650 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • 3.399 ден

  Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло надополнето со црвено вино е грациозно и суптилно елегантно. Служете вино во ваш стил. Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 680 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • 3.790 ден

  Материјал:  Кристално стакло
  Капацитет: 470 ml

 • Out of Stock
  979 ден

  Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло надополнето со бело вино е грациозно и суптилно елегантно. Ситните ароми можат да се развијат совршено во заобленото стакло. Служете вино во вашиот стил. Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 380 ml Безбедни за…

 • Out of Stock
  979 ден

  Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло надополнето со црвено вино е грациозно и суптилно елегантно. Служете вино во ваш стил. Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 680 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • Out of Stock
  979 ден

  Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло надополнето со црвено вино е грациозно и суптилно елегантно. Служете вино во ваш стил.   Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 470 ml Безбедни за во машина за миење садови