Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

Piemont – сет од 6 ножеви

6.190 ден
  • Материјал на изработка: Нерѓосувачки челик
  • Должина: 225 mm

Piemont – сет од виљушки и ножеви за месо (12 п.)

8.890 ден
  • Материјал на изработка: Нерѓосувачки челик
  • Димензии: 28.5 cm x 20 cm x 5 cm

Piemont – сет од прибор за јадење (113 п.)

115.000 ден
Сет од 113 парчиња: 12 големи вилушки 12 ножеви 12 големи лажици 12 вилушки за риба 12 ножеви за риба