Showing all 12 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Urban Nature – длабок сад

1.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 600 ml

Urban Nature – сад за сервирање на салата

3.769 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 20,5 cm
Затвори

Urban Nature – тацна за шолја за кафе

1.095 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 16.5 x 13.5 cm
Затвори

Urban Nature – тацна за шолја за кафе

929 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 10 x 12 cm

Urban Nature – чинија

2.759 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 36 x 27.5 cm
Затвори

Urban Nature – чинија за сервирање

2.490 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 37 x 14 cm
Затвори

Urban Nature – чинија за сервирање

8.385 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 57.5 x 26.5 cm
Затвори

Urban Nature – чинија за сервирање

5.449 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 50 x 26 cm

Urban Nature – чинија за сервирање

2.490 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 35 x 18 cm
Затвори

Urban Nature – чинија за сервирање

1.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 27 x 20 cm
Sold out
Затвори

Urban Nature – шолја за еспресо

1.245 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 80 ml
Затвори

Urban Nature – шолја за кафе

1.490 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 240 ml