Showing 1–12 of 177 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Amazonia – чинија

7.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 cm x 35 cm
Затвори

Amazonia Anmut – длабока чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 334 ml
Затвори

Amazonia Anmut – чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – чинија

7.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – чинија за салата

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm дијаметар

Anmut Gold – чинија (32 cm)

9.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 32 cm дијаметар

Anmut Gold – длабока чинија

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 24 cm дијаметар

Anmut Gold – чинија (27 cm)

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 27 cm дијаметар

Anmut Gold – чинија за салата

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 22 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – длабока чинија

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 334 ml
Затвори

Anmut Platinum – чинија

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm
Затвори

Anmut Platinum – чинија

9.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm