Showing all 6 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Scotch Whisky – чаша за виски

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Капацитет: 360 ml
Затвори

Scotch Whisky – чаша за виски

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Капацитет: 400 ml
Затвори

Scotch Whisky – чаша за виски

2.390 ден
Материјал на изработка: Кристално стакло Капацитет: 420 ml

Scotch Whisky – шише за виски

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 25.2 cm x 13.1 cm дијаметар
 • Капацитет: 750 ml
Sold out
Затвори

Scotch Whisky – шише за виски

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 29.1 cm x 11.1 cm дијаметар
 • Капацитет: 750 ml
Sold out
Затвори

Scotch Whisky – шише за виски

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 21.5 cm x 17.1 cm дијаметар
 • Капацитет: 1 L