Showing 1–12 of 17 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Artesano Lavender – тацна за шолја за чај

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 16 cm дијаметар
Затвори

Artesano Lavender – шолја за чај

1.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 240 ml
Затвори

Artesano Lavender – длабока чинија

2.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25 cm дијаметар
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Artesano Lavender – овална чинија

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 43 cm x 30 cm
Sold out
Затвори

Artesano Lavender – сад за овошје

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 55 cm x 17 cm
 • Капацитет: 2705 ml

Artesano Lavender – сад за сервирање

3.549 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 cm x 8 cm
Sold out
Затвори

Artesano Lavender – сад за сервирање

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 44 cm x 14 cm
 • Капацитет: 1300 ml

Artesano Lavender – сад за сервирање на салата (24 cm)

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 3000 ml
Затвори

Artesano Lavender – сад за сервирање на салата (28 cm)

6.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 cm дијаметар
 • Капацитет: 4000 ml
Затвори

Artesano Lavender – тацна за шолја за еспресо

1.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Artesano Lavender – тацна за шолја за кафе

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 16 cm дијаметар
Затвори

Artesano Lavender – чинија

2.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар