Showing all 10 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 садови за салата

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 310 ml
 • Димензии: 16 cm x 14 cm x 5.5 cm
New
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 чинии

3.940 ден
Сет од 2 порцелански чинии, наменети за сервирање и послужување на месо во комбинација со сос, салата итн. Безбедни се
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 чинии

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 33 cm x 22 cm
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 чинии за бургер

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 184 ml
 • Димензии: 36 cm x 25.5 cm x 4 cm
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 чинии за месо

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 716 ml
 • Димензии: 32 cm x 24.5 cm x 2.5 cm

BBQ Passion – сет од 4 садови за сервирање на помфрит

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 260 ml
Затвори

BBQ Passion – сет од 6 стапчиња за ражничи

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Нерѓосувачки челик
 • Димензии: 30 cm
Затвори

BBQ Passion – чинија за ражничи (L)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 42 cm x 22 cm
Затвори

BBQ Passion – чинија за ражничи (XL)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 52 cm x 22 cm
Затвори

BBQ Passion – чинија за сервирање со рачка

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27,5 cm x 21 cm