Showing all 4 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Grand Royal – чаша за црвено вино

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 23 cm x дијаметар 9.5 cm
 • Капацитет: 330 ml
Затвори

Grand Royal – чаша за бело вино

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 21.5 cm x дијаметар 9 cm
 • Капацитет: 290 ml

Grand Royal – чаша за вода

3.449 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 10 cm x дијаметар 9.5 cm
 • Капацитет: 290 ml
Затвори

Grand Royal – чаша за шампањ

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 24 cm x дијаметар 7.5 cm
 • Капацитет: 225 ml