Mademoiselle

Filters
Done
  • 18.699 ден

    Тркалезни линии и деликатно втиснување на рачката и даваат елегантен, женствен допир на колекцијата прибор за јадење Мадемоиселле. Изработен од нерѓосувачки челик приборот е безбеден за миење во машина за садови садови. Комплетот доаѓа во привлечна картонска кутија со слика на производот. Овој сет од 30 парчиња е совршена основа…

  • Out of Stock
    35.990 ден

    Тркалезни линии и деликатно втиснување на рачката и даваат елегантен, женствен допир на колекцијата прибор за јадење Мадемоиселле. Изработен од нерѓосувачки челик приборот е безбеден за миење во машина за садови садови. Комплетот доаѓа во привлечна картонска кутија со слика на производот. Овој сет од 30 парчиња е совршена основа…