Showing all 10 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – длабока чинија

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25 cm дијаметар
 • Капацитет: 300 ml

Manufacture Gris – длабока чинија за салата/мусли

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – сад за сервирање на паста

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 1100 ml
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – чинија (22 cm)

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm дијаметар

Manufacture Gris – чинија (27 cm)

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – шолја

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 380 ml
Затвори

Manufacture Gris – шолја за еспресо

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 100 ml
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – шолја за кафе

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 250 ml
Sold out
Затвори

Manufacture Gris – тацна за шолја за еспресо

869 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Manufacture Gris – тацна за шолја за кафе

940 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 16 cm дијаметар