Showing all 5 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Soup Passion – сад за сервирање на супа за 1 особа

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 18.2 cm x 14 cm x 6.8 cm
 • Капацитет: 584 ml

Soup Passion – сад за сервирање на супа за 4 особи

5.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm x 26 cm x 10 cm
 • Капацитет: 2500 ml
Sold out
Затвори

Soup Passion – сет од 2 лажици за супа

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14.5 cm
Затвори

Soup Passion – сет од 2 садови за супа

1.890 ден2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Сетот од 2 чинии може да биде во две варијанти:
  • мала - 23.3 cm x 13.3 cm x 5.2 cm
  • голема - 27.5 cm x 17.3 cm x 6.8 cm
Затвори

Soup Passion – сет од 2 стапчиња за кинеска храна

890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm