Showing 1–12 of 26 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Flow – 2 во 1 чинија за сервирање (39×25 cm)

3.549 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 39 cm x 25 cm
Затвори

Flow – 2 во 1 чинија за сервирање (47×29 cm)

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 47 cm x 29 cm
Затвори

Flow – длабок сад

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 3 L
Затвори

Flow – овална чинија за сервирање (36 cm)

3.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 36 cm
Sold out
Затвори

Flow – овална чинија за сервирање (47 cm)

4.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 47 cm
Затвори

Flow – повеќенаменска чинија

2.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 31 cm x 29 cm

Flow – повеќенаменска шолја

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 340 ml
Затвори

Flow – повеќенаменски сад

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21 cm x 20 cm
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Flow – повеќенаменски сад за сервирање

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
Затвори

Flow – сад за млеко

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 200 ml

Flow – сад за сервирање на салата (21 cm)

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21 cm дијаметар
 • Капацитет: 1700 ml
Sold out
Затвори

Flow – сад за сервирање на салата (25 cm)

4.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25 cm дијаметар
 • Капацитет: 2500 ml