Anmut Platinum – длабока чинија

3.448 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 13 cm дијаметар

4 на залиха

Опис

Порцеланска длабока чинија за сервирање на салати, закуски, мусли и слично. Безбедна е за миење во машина за садови.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 13 cm дијаметар

Anmut Platinum колекцијата плени со синтеза од едноставност, чистота во однос на дизајнот, кадифена бела боја благодарение на својата порцеланска основа и благороден платинест дизајн околу работ на секое парче. Овој прекрасен додаток и дава необична елеганција на колекцијата, а истовремено и стилска суптилност.

Anmut Platinum - длабока чинија

3.448 ден

4 на залиха