Anmut Platinum – сад

5.130 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 440 ml

2 на залиха

Опис

Порцелански сад со повеќенаменска употреба, па така може да се користи за сервирање на млеко, сос и слично. Безбеден е за миење во машина за садови.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Капацитет: 440 ml

Anmut Platinum колекцијата плени со синтеза од едноставност, чистота во однос на дизајнот, кадифена бела боја благодарение на својата порцеланска основа и благороден платинест дизајн околу работ на секое парче. Овој прекрасен додаток и дава необична елеганција на колекцијата, а истовремено и стилска суптилност.

Anmut Platinum - сад

5.130 ден

2 на залиха