NewMoon – тацна за шолја за кафе

1.050 ден

5 на залиха

Опис

Колекцијата NewMoon има експресивен, функционален и пуристички дизајн. Идеален за секојдневна употреба или за специјални прилики. Уживајте со вашите најмили со природното и оригинално посебно чувство на оваа колекција.

 

Дијаметар:

NewMoon - тацна за шолја за кафе

1.050 ден

5 на залиха