NewMoon – чинија за салата, 24 cm.

1.527 ден

6 на залиха

Опис

Колекцијата NewMoon има експресивен, функционален и пуристички дизајн. Идеален за секојдневна употреба или за специјални прилики. Уживајте со вашите најмили со природното и оригинално посебно чувство на оваа колекција.

NewMoon - чинија за салата, 24 cm.

1.527 ден

6 на залиха