Anmut Platinum – чинија за сервирање

13.990 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 41 cm

4 на залиха

Опис

Порцеланска чинија за сервирање. Безбедна е за миење во машина за садови.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 41 cm

Anmut Platinum колекцијата плени со синтеза од едноставност, чистота во однос на дизајнот, кадифена бела боја благодарение на својата порцеланска основа и благороден платинест дизајн околу работ на секое парче. Овој прекрасен додаток и дава необична елеганција на колекцијата, а истовремено и стилска суптилност.

Anmut Platinum - чинија за сервирање

13.990 ден

4 на залиха