Anmut Platinum – сад за шеќер/слатко

5.581 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 350 ml

1 на залиха

Опис

Порцелански сад за послужување на шеќер или слатко. Безбеден е за миење во машина за садови.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Капацитет: 350 ml

Anmut Platinum колекцијата плени со синтеза од едноставност, чистота во однос на дизајнот, кадифена бела боја благодарение на својата порцеланска основа и благороден платинест дизајн околу работ на секое парче. Овој прекрасен додаток и дава необична елеганција на колекцијата, а истовремено и стилска суптилност.

Anmut Platinum - сад за шеќер/слатко

5.581 ден

1 на залиха