Amazonia – овален сад

8.590 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 1300 ml
  • Димензии: 30 cm x 18 cm

2 на залиха

Опис

Порцелански овален сад за на маса.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Капацитет: 1300 ml
Димензии: 30 cm x 18 cm

Колекцијата Amazonia се состои од производи кои се специфични по дезенот инспириран од разновидниот природен свет на Амазон. Овој необичен, но безвременски дизајн и дава посебна експерсивност на целокупната колекција, благодарение на боите и нивната сјајност и комплементарност во целината. Инспирацијата се црпи од колибри птиците, пеперутките познати како маракуја, воодушевувачки сините цветови, жолтите орхидеи и црвените листови на калиандрата, кои се толку живописни што на чиниите се изработени скоро како да се тродимензионални. Како додатен стилски елемент е златната линија по рабовите, која ја прави колекцијата магнет за сечии очи.

Amazonia - овален сад

8.590 ден

2 на залиха