Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Retro – сад за сервирање на торта

6.990 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 14.8 cm x 31 cm дијаметар
Затвори

Retro – свеќник (22 cm)

3.449 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 22 cm x 10.5 cm дијаметар

Retro – стаклен капак

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 19 cm x 25.4 cm дијаметар
Затвори

Retro – тегла за складирање

2.970 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 15.5 cm x 13 cm дијаметар
Затвори

Retro – тегла за складирање

3.990 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 29 cm x 16.2 cm дијаметар
Затвори

Retro – свеќник

11.090 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 41.4 cm x 33.5 cm дијаметар

Retro – свеќник

13.490 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 43 cm x 32 cm дијаметар
Затвори

Retro – свеќник (28 cm)

4.890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 28 cm x 13 cm дијаметар