Showing 1–12 of 14 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Clever Cooking – сад за подготовка и сервирање на храна

3.249 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm дијаметар
 • Капацитет: 1178 ml
Затвори

Clever Cooking – сад за подготовка на храна

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 cm дијаметар
 • Капацитет: 2572 ml
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (32×22 cm)

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm x 22 cm
 • Капацитет: 1084 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (36×26 cm)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 36 cm x 26 cm
 • Капацитет: 1384 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – кружен сад за готвење (26 cm)

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm дијаметар
 • Капацитет: 1020 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – кружен сад за готвење (30 cm)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm дијаметар
 • Капацитет: 1178 ml
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (24 cm)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 1914 ml
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (28 cm)

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 cm дијаметар
 • Капацитет: 2572 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (30×20 cm)

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm x 20 cm
 • Капацитет: 2730 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (34×24 cm)

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 34 cm x 24 cm
 • Капацитет: 3562 ml

Pasta Passion – сад за подготовка на лазањи

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm x 20 cm