Spring Awakening – длабок сад

2.626 ден

Димензии: 24.2 x 24.2 x 4.1 cm

10 на залиха

Опис

Оптимална длабочина за послужување овошје, салати или слатки, одлична за комбинирање со колекциите Colorful Life и For Me.

Димензии: 24.2 x 24.2 x 4.1 cm

Spring Awakening - длабок сад

2.626 ден

10 на залиха