Numa

Filters
Done
 • 4.590 ден6.690 ден

  Материјал на изработка: Кристално стакло
  Димензии: 20 cm x 14,5 cm дијаметар

 • 5.790 ден8.590 ден

  Материјал на изработка: Кристално стакло
  Димензии: 34 cm x 16,5 cm дијаметар

 • 1.490 ден2.799 ден

  Вазна изработена од кристално стакло, во две завршници во однос на бојата. Се мие и одржува рачно. Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 12 cm x 8,8 cm дијаметар Вазните од колекцијата Numa се совршен избор за аранжмани на индивидуални цвеќиња или сами да бидат прикажани за да создадете прекрасно централно…

 • 7.490 ден9.290 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 38 cm x 17 cm дијаметар