La Classica Contura – овална чинија за сервирање

12.990 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 43 cm

2 на залиха

Опис

Порцеланска овална чинија намената за сервирање, со повеќенаменска употреба. Безбедна е за миење во машина за садови.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 43 cm

Колекцијата La Classica содржи производи кои креираат модерен шмек, со задржување на традиционалниот квалитет. Станува збор за едноставен и чист изглед во бело-сребрена-платинеста комбинација во однос на боите, со карактеристичен дизајн и геометриски мотиви (инспирирани од раскошниот изглед на куполите во историските градби). Направете ја идеалната комбинација и уживајте во модерниот изглед на трпезата.

La Classica Contura - овална чинија за сервирање

12.990 ден

2 на залиха