Amazonia – длабок сад

Out of Stock

3.090 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 700 ml

Нема на залиха

Опис

Порцелански длабок сад кој може да се употребува за мусли, овошни салати и слично.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Капацитет: 700 ml

Колекцијата Amazonia се состои од производи кои се специфични по дезенот инспириран од разновидниот природен свет на Амазон. Овој необичен, но безвременски дизајн и дава посебна експерсивност на целокупната колекција, благодарение на боите и нивната сјајност и комплементарност во целината. Инспирацијата се црпи од колибри птиците, пеперутките познати како маракуја, воодушевувачки сините цветови, жолтите орхидеи и црвените листови на калиандрата, кои се толку живописни што на чиниите се изработени скоро како да се тродимензионални. Како додатен стилски елемент е златната линија по рабовите, која ја прави колекцијата магнет за сечии очи.

Amazonia - длабок сад

3.090 ден

Нема на залиха