Pasta Passion – сад за сервирање на паста

2.990 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 32.5 cm x 27.5 cm x 16.5 cm
  • Капацитет: 4978 ml

1 на залиха

Опис

Порцелански сад за сервирање на паста. Безбеден е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 32.5 cm x 27.5 cm x 16.5 cm
Капацитет: 4978 ml

Како што самото име упатува, Pasta Passion колекцијата е наменета за сите љубители на паста т.е. тестенини. Безвременскиот дизајн, сестраноста и функционалноста се специфични за производите кои припаѓаат на колекцијата. Едноставно, ќе уживате во храната со семејството и пријателите секогаш кога ќе одлучите да правите вкусна паста.

Pasta Passion - сад за сервирање на паста

2.990 ден

1 на залиха