Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Opera – сет од 4 чаши

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 11 cm x 8.8 cm дијаметар
 • Капацитет: 315 ml
Затвори

Opera – сет од 4 чаши

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 13.8 cm x 8.2 cm дијаметар
 • Капацитет: 340 ml
Sold out
Затвори

Opera – сет од 4 чаши за бело вино

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 13.6 cm x 8.2 cm дијаметар
 • Капацитет: 225 ml
Затвори

Opera – сет од 4 чаши за вода

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 15.6 cm x 9.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 360 ml
Затвори

Opera – сет од 4 чаши за црвено вино

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 14.6 cm x 8.8 cm дијаметар
 • Капацитет: 285 ml