Avarua – шолја, 260 ml.

3.150 ден

3 на залиха

Опис

Тропскиот изглед на колекцијата Avarua е заокружен со фини златни линии кои потсетуваат на фантастичен, тродимензионален ефект кој ја оживува колекцијата. Со ботанички мотиви и нежни бои, колекцијата Avarua е полн погодок за вашиот дом. Пренесете се во светот на рајските птици и егзотичните растенија.

Avarua - шолја, 260 ml.

3.150 ден

3 на залиха