Christmas Toys – куќа со музичка кутија

Out of Stock

7.055 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 16 cm x 13 cm x 16 cm

Нема на залиха

Опис

Украс во форма на новогодишна куќа, кој истовремено содржи и музичка кутија, изработен од цврст порцелан. Музичкиот дел на дното ја свири мелодијата “Let It Snow”, која евоцира празнични спомени и создава празнична атмосфера.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 16 cm x 13 cm x 16 cm

Колекцијата Toy’s Delight ќе ви помогне да создадете магична, носталгична, празнична и многу стилска атмосфера на вашата трпеза. Производите содржат дезени во црвени, зелени и бели нијанси, кои будат спомени од минатото. Комбинирајте ги производите и уживајте во магијата!

Christmas Toys - куќа со музичка кутија

7.055 ден

Нема на залиха