софистициран

1 Product

Filters
Done
  • Colourful Spring - чајник(цветен)
    9.517 ден

    Направете го вашиот омилен чај во совршениот Colourful Spring – чајник!

    Безвременски убавата колекција „Шарена пролет“ ќе ве воодушевува во текот на целата година со деликатните кокичиња и разнобојни пеперутки кои даваат на колекцијата весели бои и го осветлуваат секој момент. Уживајте во овој пролетен дизајн секој ден одново.