Colourful Spring – чајник (цветен)

Out of Stock

6.697 ден

Направете го вашиот омилен чај во совршениот Colourful Spring – чајник!

Безвременски убавата колекција „Шарена пролет“ ќе ве воодушевува во текот на целата година со деликатните кокичиња и разнобојни пеперутки кои даваат на колекцијата весели бои и го осветлуваат секој момент. Уживајте во овој пролетен дизајн секој ден одново.

Нема на залиха

Опис

Направете го вашиот омилен чај во совршениот Colourful Spring – чајник (цветен)!

Безвременски убавата колекција „Шарена пролет“ ќе ве воодушевува во текот на целата година со деликатните кокичиња и разнобојни пеперутки кои даваат на колекцијата весели бои и го осветлуваат секој момент. Уживајте во овој пролетен дизајн секој ден одново.

Главни карактеристики на Colourful Spring – чајник (цветен):

Капацитет: 1,3 L.

Категории:

____

Make your favorite tea in the perfect Colorful Spring – teapot!

The timeless beautiful collection “Colorful Spring” will delight you throughout the year with delicate snowdrops and colorful butterflies that give the collection cheerful colors and illuminate every moment. Enjoy this spring design every day again.

 

Вие исто така би сакале…

Colourful Spring - чајник(цветен)

Colourful Spring - чајник (цветен)

6.697 ден

Нема на залиха