Avarua – длабок сад

3.490 ден

3 на залиха

Опис

Тропскиот изглед на колекцијата Avarua е заокружен со фини златни линии кои потсетуваат на фантастичен, тродимензионален ефект кој ја оживува колекцијата. Со ботанички мотиви и нежни бои, колекцијата Avarua е полн погодок за вашиот дом. Пренесете се во светот на рајските птици и егзотичните растенија.

 

Капацитет: 600ml
Дијаметар: 150mm

Avarua - длабок сад

3.490 ден

3 на залиха