Avarua – шолја за еспресо

2.769 ден

6 на залиха

Опис

Тропскиот изглед на колекцијата Avarua е заокружен со фини златни линии кои потсетуваат на фантастичен, тродимензионален ефект кој ја оживува колекцијата. Со ботанички мотиви и нежни бои, колекцијата Avarua е полн погодок за вашиот дом. Пренесете се во светот на рајските птици и егзотичните растенија.

 

Капацитет: 80ml

Avarua - шолја за еспресо

2.769 ден

6 на залиха