Avarua – тацна за шолја за кафе/чај

1.890 ден

8 на залиха

Опис

Тропскиот изглед на колекцијата Avarua е заокружен со фини златни линии кои потсетуваат на фантастичен, тродимензионален ефект кој ја оживува колекцијата. Со ботанички мотиви и нежни бои, колекцијата Avarua е полн погодок за вашиот дом. Пренесете се во светот на рајските птици и егзотичните растенија.

 

Дијаметар: 18,5cm

Avarua - тацна за шолја за кафе/чај

1.890 ден

8 на залиха