NewWave Stars – Scorpio шолја

Out of Stock

1.890 ден

Уживајте во вашиот омилено кафе или чај со колекцијата NewWave Stars – Scorpio шолја!

Колекцијата New Wave Caffe содржи и производи изработени од порцелан, а од нив најспецифична е линијата на шолји. На белата порцеланска основа се насликани хороскопските знаци со златни линии. Елегантно заоблената форма на чашите, ги прави да бидат единствено визуелно задоволство и магнет за очи.

Нема на залиха

Опис

Уживајте во вашиот омилено кафе или чај со колекцијата NewWave Stars – Scorpio шолја!

Колекцијата New Wave Caffe содржи и производи изработени од порцелан, а од нив најспецифична е линијата на шолји. На белата порцеланска основа се насликани хороскопските знаци со златни линии. Елегантно заоблената форма на чашите, ги прави да бидат единствено визуелно задоволство и магнет за очи.

Главни карактеристики на NewWave Stars – Scorpio шолја:

Капацитет: 300 ml.

Дополнителни карактеристики на шолјата:

Материјал на изработка: премиум порцелан;
Оваа порцеланска шолја е за повеќенаменска употреба. Таа е безбедна за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка.

Категории:  

___

Enjoy your favorite coffee or tea with the NewWave Caffe collection, Stars- Scorpio- cup!

The New Wave Caffe collection also contains products made of porcelain, the most specific of which is the mug line. Zodiac signs with gold lines are painted on a white porcelain base. The elegantly rounded shape of the glasses makes them a unique visual pleasure and an eye magnet.

 

Вие исто така би сакале…

NewWave Stars - Scorpio шолја

NewWave Stars - Scorpio шолја

1.890 ден

Нема на залиха