Toy’s DelRoyCl – чинија за сервирање

-35% Off

2.399 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 35 см

1 на залиха

Опис

Прославете ги новогодишните празници со класични и минималистички парчиња од колекцијата Toy’s Delight Royal Classic, декорирани со божиќни дезени кои одлично се вклопуваат со боите на секое парче од колекцијата Toy’s Delight.

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 35 см

Toy’s DelRoyCl – чинија за сервирање

2.399 ден

1 на залиха