Toy’s DelRoyCl – порцеланска тацна

Out of Stock

682 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 185 mm

Нема на залиха

Опис

Прославете ги новогодишните празници со класични и минималистички парчиња од колекцијата Toy’s Delight Royal Classic, декорирани со божиќни дезени кои одлично се вклопуваат со боите на секое парче од колекцијата Toy’s Delight.

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 185 mm

Toy’s DelRoyCl – порцеланска тацна

682 ден

Нема на залиха