пијалак

6 Products

Filters
Done
 • Out of Stock
  3.690 ден

  Стилската колекција на стакло Opéra од Villeroy & Boch им дава нов живот на дизајните од громогласните дваесетти. Без разлика дали се проѕирни или во трендовски димен тон, чашите со класична форма се совршени за елегантни пригоди, како и за секојдневна вечера. Со атрактивен дизајн и нежни детали, четирите чаши…

 • Out of Stock
  840 ден

  Класично заоблените форми и разиграните цветни украси додаваат уникатен безвременски шарм на популарната колекција Petite Fleur. Уживајте со вашите сакани во оваа прекрасна новогодишна колекција и празничните моменти.   Дијаметар: 130mm

 • Out of Stock
  1.752 ден

  Класично заоблените форми и разиграните цветни украси додаваат уникатен безвременски шарм на популарната колекција Petite Fleur. Уживајте со вашите сакани во оваа прекрасна новогодишна колекција и празничните моменти.   Капацитет: 300ml

 • Out of Stock
  1.353 ден

  Класично заоблените форми и разиграните цветни украси додаваат уникатен безвременски шарм на популарната колекција Petite Fleur. Уживајте со вашите сакани во оваа прекрасна новогодишна колекција и празничните моменти.   Капацитет: 100ml

 • Out of Stock
  1.352 ден

  Класично заоблените форми и разиграните цветни украси додаваат уникатен безвременски шарм на популарната колекција Petite Fleur. Уживајте со вашите сакани во оваа прекрасна новогодишна колекција и празничните моменти.   Капацитет: 200mL

 • Out of Stock
  1.390 ден

  Со нивните едноставни, но исклучителни дизајни, чашите за бренди од колекцијата Purismo од Villeroy & Boch се подеднакво прилагодени за секојдневна употреба, како и за свечени прилики. Овој пијалак треба да се служи во чаша што доликува и да го добие својот полн вкус. Импресионирајте ги вашите гости со висококвалитетно…