уживање

8 Products

Filters
Done
 • NewWave Stars - Capricorn шолја Out of Stock
  1.512 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 300 ml
 • NewWave Stars - Libra шолја Out of Stock
  1.512 ден

  Уживајте во вашиот омилено кафе или чај со колекцијата NewWave Stars – Libra шолја!

  Колекцијата New Wave Caffe содржи и производи изработени од порцелан, а од нив најспецифична е линијата на шолји. На белата порцеланска основа се насликани хороскопските знаци со златни линии. Елегантно заоблената форма на чашите, ги прави да бидат единствено визуелно задоволство и магнет за очи.

 • NewWave Stars - Pisces шолја Out of Stock
  1.512 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 300 ml
 • NewWave Stars - Sagittarius шолја Out of Stock
  1.512 ден

  Уживајте во вашиот омилено кафе или чај со колекцијата NewWave Stars – Sagittarius шолја!

  Колекцијата New Wave Caffe содржи и производи изработени од порцелан, а од нив најспецифична е линијата на шолји. На белата порцеланска основа се насликани хороскопските знаци со златни линии. Елегантно заоблената форма на чашите, ги прави да бидат единствено визуелно задоволство и магнет за очи.

 • NewWave Stars - Scorpio шолја Out of Stock
  1.890 ден

  Уживајте во вашиот омилено кафе или чај со колекцијата NewWave Stars – Scorpio шолја!

  Колекцијата New Wave Caffe содржи и производи изработени од порцелан, а од нив најспецифична е линијата на шолји. На белата порцеланска основа се насликани хороскопските знаци со златни линии. Елегантно заоблената форма на чашите, ги прави да бидат единствено визуелно задоволство и магнет за очи.

 • NewWave Stars - Taurus шолја Out of Stock
  1.512 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 300 ml
 • -20% Off
  9.820 ден

  Направете носталгична празнична атмосфера во вашиот дом со колекцијата Christmassy Toy’s Delight. Садовите од оваа колекција се украсени со разиграни мотиви во црвена, зелена и бела боја и ги враќаат спомените од детството. Додадете малку сјај на вашата празнична трпеза и уживајте во празничните моменти со вашите најблиски.   Сетот…

 • Out of Stock
  19.743 ден

  Направете носталгична празнична атмосфера во вашиот дом со колекцијата Christmassy Toy’s Delight. Садовите од оваа колекција се украсени со разиграни мотиви во црвена, зелена и бела боја и ги враќаат спомените од детството. Додадете малку сјај на вашата празнична трпеза и уживајте во празничните моменти со вашите најблиски.   Сетот…