Hungry as a Bear – прибор за јадење за деца

2.252 ден

  • Материјал: Нерѓосувачки челик
  • Одржување: Безбеден за миење садови

3 на залиха

Опис

Разигран детски комплет прибор за јадење од колекцијата Hungrt as a Bear, изработен од не’рѓосувачки челик, идеален за учење како да ракувате со прибор за јадење. Совршено избалансиран  детски прибор за јадење кој се состои од 1x лажица, 1x вилушка, 1x нож и 1x мала лажичка со идеална големина за детски рачиња.

Материјал: Нерѓосувачки челик
Одржување: Безбеден за миење садови

Hungry as a Bear - прибор за јадење за деца

2.252 ден

3 на залиха