Toy’s DelRoyCl – порцеланска чинија

-35% Off

1.391 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 295 mm

1 на залиха

Опис

Прославете ги новогодишните празници со класични и минималистички парчиња од колекцијата Toy’s Delight Royal Classic, декорирани со божиќни дезени кои одлично се вклопуваат со боите на секое парче од колекцијата Toy’s Delight.

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 295 mm

Toy’s DelRoyCl – порцеланска чинија

1.391 ден

1 на залиха