Manufacture Rock Blanc – длабок сад

1.190 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 14 cm x 14 cm x 7 cm
  • Капацитет: 650 ml

4 на залиха

Опис

Порцелански длабок сад наменет за сервирање на сосови. Безбеден е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 8 cm x 8 cm x 4 cm
Капацитет: 100 ml

Природна, оригинална и со посебно чувство – ова е колекцијата Manufacture Rock! Порцеланската изработка е рачно насликана и изработена до совршенство, така што колекцијата има мат површина со бои кои потсетуваат на карпите и природата. За да додадете топлина на масата и да креирате посебна атмосфера, комбинирајте ги производите од Manufacture колекцијата!

Manufacture Rock Blanc – длабок сад

1.190 ден

4 на залиха