Manufacture Rock Blanc – сад за сервирање

1.755 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 23.5 cm дијаметар
  • Капацитет: 1100 ml

11 на залиха

Опис

Порцелански сад наменет за сервирање. Безбеден е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 23.5 cm дијаметар
Капацитет: 1100 ml

Природна, оригинална и со посебно чувство – ова е колекцијата Manufacture Rock! Порцеланската изработка е рачно насликана и изработена до совршенство, така што колекцијата има мат површина со бои кои потсетуваат на карпите и природата. За да додадете топлина на масата и да креирате посебна атмосфера, комбинирајте ги производите од Manufacture колекцијата!

Manufacture Rock Blanc – сад за сервирање

1.755 ден

11 на залиха