Manufacture Swirl – вазна

1.332 ден1.763 ден

  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии за малата вазна: 12.2 cm x 10.4 cm дијаметар; капацитет 600 ml
  • Димензии за големата вазна: 18 cm x 10 cm дијаметар; капацитет 835 ml
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Вазна изработена од кристално стакло, во металик завршница. Се мие и одржува рачно.

Материјал на изработка: Кристално стакло
Димензии за малата вазна: 12.2 cm x 10.4 cm дијаметар; капацитет 600 ml
Димензии за големата вазна: 18 cm x 10 cm дијаметар; капацитет 835 ml

Природна, оригинална и со посебно чувство – ова е колекцијата Manufacture Swirl! Имаат трендовски металик изглед, со кој ќе додадете топлина во домот и ќе креирате посебна атмосфера. Комбинирајте ги производите од Manufacture колекцијата за прекрасна композиција!

Дополнителни информации

Големина

12.2 cm x 10.4 cm дијаметар; капацитет 600 ml, 18 cm x 10 cm дијаметар; капацитет 835 ml

Manufacture Swirl – вазна

Додај во кошница