Nostalgic Melody – украс

Out of Stock

2.368 ден

Нема на залиха

SKU: 1486406307 Категорија

Опис

Носталгична фигура со музичка кутија
Носталгичната мелодија шармира со интегрираната музичка кутија и мелодијата „О новогодишна елка“ Погодна за празнична атмосфера Совршен подарок и украс.

Nostalgic Melody - украс

2.368 ден

Нема на залиха