Showing all 4 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Pizza Passion – кружен сет за сервирање и послужување

5.449 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, бамбус
  • Димензии: 37 cm дијаметар

Pizza Passion – повеќенаменски сет

4.190 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, бамбус
  • Димензии: 50 cm x 13.5 cm x 5.5 cm

Pizza Passion – правоаголен сет за сервирање и послужување

7.490 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, бамбус
  • Димензии: 50,8 X 38 X 0,5 cm

Pizza Passion – сет од 2 чинии за пица

3.690 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 33 х 31 см