Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Drop Large – вазна

6.490 ден8.390 ден
  • Материјал на изработка: Стакло
  • Димензии: 22.8 cm x 18.4 cm
  • Капацитет: 3700 ml
Затвори

Drop Small – вазна

4.590 ден6.490 ден
  • Материјал на изработка: Стакло
  • Димензии: 18.6 cm x 15 cm
  • Капацитет: 1960 ml