Avarua – длабока чинија, 22 cm.

Out of Stock

4.290 ден

Опис

Тропскиот изглед на колекцијата Avarua е заокружен со фини златни линии кои потсетуваат на фантастичен, тродимензионален ефект кој ја оживува колекцијата. Со ботанички мотиви и нежни бои, колекцијата Avarua е полн погодок за вашиот дом. Пренесете се во светот на рајските птици и егзотичните растенија.

Avarua - длабока чинија, 22 cm.

4.290 ден

Нема на залиха